Mentor programom

Konzultációim során úgy vettem észre, hogy nagyon nagy igény van olyan támogatókra, akik mint egy jó sétabot, ott vannak szükség esetén, akikre lehet számítani, akik segítenek, és még tanítanak is.

Ezen oknál fogva hoztam létre mentor programomat, melyben hétről hétre online megbeszélések során Te a saját tempódban haladva tudod a saját vállalkozásod, saját terméked, szolgáltatásod online marketingjét megvalósítani.

Neked ajánlom programom, ha:

- Te saját magad akarod az online marketinged csinálni, de kell melléd szakmai támogatás,
- megvan a célod, de egyszerűen nem áll össze a kép, hogy mit és hogyan kezdjél el csinálni,
- sok-sok tanfolyamon voltál, sok dolgot tudsz, de nem tudod, hogyan indulj el az online marketingben,
- meg akarsz mindent valósítani, közben pedig azt érzed, hogy szét vagy aprózódva, és éppen ezért nem haladsz,
- szeretnél magad mellé egy segítőt, aki tudja, és érzi, hogy fantasztikus dolgot csinálsz, aki nem dobozos termékként tekint rád, aki figyel rád, és aki tanít, utat mutat, és közben számon is kér,
- régóta csinálod az online marketinged, a vállalkozásod, és már nem tudsz kívülről rálátni a dolgaidra, és éppen ezért elakadásban vagy,
- szükséged van szakmai segítségre, támaszra, aki az embert is nézi benned.

Ebből áll a programom

Módszerem

Kidolgoztam egy 5 lépéses modellt, melyet alkalmazok a Mentor programom során, ugyanis azt tapasztaltam, hogy hiába a rengeteg elérhető kurzus, a sok tananyag, a jobbnál jobb programok, tanítók, mégis elveszve érzik magukat mindazok, akiknek égető szükségük van az online marketingre.

Lehet, Te is tapasztaltad már, hogy:
- nagyon sok tananyagot meghallgattál, nagyon sok tanfolyamra befizettél, amik az online marketingről szóltak, elmondták a legnagyobb titkokat, beszéltek arról, hogyan szerezz vevőket, hogyan aktiválj több ezer követőt, de arról mégsem beszéltek, hogy hogyan kezdj mindennek neki;
- egyszerűen látod azt, hogy kezdesz elaprózódni, nagyon sok dolgot csinálsz, nagyon szerteágazó a terület, amivel foglalkozol, mindet szereted, imádod, éppen ezért nem tudod, hogy merre indulj el;
- most vagy soha - eldöntötted, hogy most megcsinálod, mert most jött el az idő, és nem akarsz azzal súlyos órákat, napokat tölteni, hogy rájöjj a Facebook trükkjeire, rájöjj, hogyan csinálj szuper képeket, hogyan alakítsd ki a weboldalad, hogyan kommunikálj;
- csinálsz hirdetést, vannak eseményeid, de mégsem jönnek az emberek, bár az ismerőseid melletted vannak, de ők - valljuk be - egy idő után már nem fognak menni hozzád, és erre az esetre is kell megoldás;
- szezonális terméked, szolgáltatásod van, pl.: dísztárgyak, nyaralás, esküvői szolgáltatás, és a szezonon kívüli időszakot is fel akarod tölteni bevétellel.

Részletek

A Mentor programom 5 lépésből áll, melyeken hétről hétre a lehető legapróbb részletekbe menően megyünk végig.

A témákkal történő haladás idejét én határozom meg, de a Te körülményeidet, lehetőségeidet figyelembe véve. Hogy miért? Azért, mert tudom és tapasztaltam, hogy ha a Te időbeosztásodra bízom a feladatok elvégzését, akkor előbb-utóbb elmarad a hatékony munka, mert mindig közbejön valami, betegség, sürgős ügyintézés, stb. sok-sok kifogás... melyek csak eltolják a megvalósítást, a célod elérését, és megint ott vagy, hogy stresszelsz amiatt, mert megint valamit ki kell rakni a Facebookra, és megint nem jöttek annyian, mint amennyien szeretted volna.

Mentor programom pontosan azért hoztam létre, mert tudom, hogy a pénz idő, és az időt, amit a teszteléssel, a próbálgatással töltesz jobb dologra is fordíthatod: foglalkozhatsz azzal, amiben igazán jó vagy: a termékeddel, a szolgáltatásoddal!

Programomban hétről hétre haladunk úgy, hogy közben Te csinálsz meg mindent, Te valósítod meg, hiszen így tud automatikusan beépülni a tudás, és így tudod a későbbiekben szuperül online marketingezni a saját terméked, szolgáltatásod.

"Szó szerint igaz, hogy legjobban és leggyorsabban úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikeressé válni." Napoleon Hill

Az 5+1 lépés

1.lépés

Alapozunk: beszélgetünk, megismerem a területed, Téged, hogy mivel foglalkozol. Megnézzük, hogy milyen felületeid vannak, miken kommunikálsz, mit csináltál eddig.
Beszélgetünk a célodról, a célcsoportodról, a lehetőségeidről.
Workbook és feladatlap fog segíteni ebben.

2.lépés

Megnézzük a közösségi média felületeid: Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, blog. Átnézzük, hogy eddig mit csináltál, tematikát alakítunk ki.
Megbeszéljük, hogy mire van neked szükséged és mire nem.
Workbook és feladatlap fog ebben segíteni.

3.lépés

Hatékony tartalomgyártásról lesz szó: szöveges és képi, videós tartalmak készítését beszéljük meg. Hogyan készíts úgy tartalmat, hogy minden felületedre jó legyen. Mit kell tenned.
Tematikázunk és grafikázunk.
Workbook és feladatlap fog ebben segíteni.

4.lépés

Weboldallal foglalkozunk, akkor is, ha nincsen, akkor is ha van neked. Megnézzük, hogyan lehet hatékonyan azon kommunikálni, milyen egy felhasználóbarát weboldal, Te mit és hogyan csinálj rajta.
Megnézzük a SEO-beállításokat, az analitikát, és a szükséges plug-inokat berakjuk.
Workbook és feladatlap segíteni fog itt is.

5.lépés

A jövőbe tekintünk: kommunikációs és marketing stratégiát hozunk létre. Ha már megvannak az alapok, ha már tudod, hogy milyen felületen akarsz és tudsz kommunikálni, akkor jöhet a jövőtervezés. Csali, online letölthető anyagok, minden, ami a passzív bevételhez kellhet.
Workbook és feladatlap segíteni fog itt is.

+1.lépés

Legendás ügyfélélményed alakítjuk ki, azt a rendszert, amivel az ügyfeleid, vendégeid mindig vissza fognak hozzád jönni.
Kialakítjuk a vásárlási tölcséreidet, mert már tudod, hogy mid van, és hol tudsz kommunikálni. Megnézzük, hogy hogyan tudsz hosszú távú vevő élettartamot létrehozni.
Workbook és feladatlap segíteni fog itt is.

ÁR

Mentor programom ára havonta

65.000 Ft

Ezért az összegért mindez a Tied:
- heti 1 órás online konzultáció
- heti munkafüzet, workbook
- segítő videók, támogató tartalmak
CSATLAKOZOM ÉN IS