RÓLAM

Vajda Zsuzsi vagyok, marketinges, programszervező, logisztikus, sofőr, élelmezésvezető, szövegíró, és még sorolhatnám...

Nagyon sok évet töltöttem el reklámügynökségnél, ahol megtanultam, miért fontos, ha globálisan, felülről látod saját magad, és onnan kezded el megtervezni a munkád, a vállalkozásod, az online marketinged.
Folyamatosan tanulok, képzem magam, sőt, tagja vagyok immáron jó ideje a Hajnali 5 óra klub-nak, és a napomat minden reggel 5 órakor olvasással indítom. Ez a változás hozzásegített ahhoz, hogy még hatékonyabban, még fókuszáltabban tudok mindazoknak segíteni - így neked is - ha hozzám fordulnak segítségért.

Küldetésemnek tekintem, hogy őszintén segítsek mindenkinek, aki elakadással küzd az online marketingben, legyen csupán annyiról szó, hogy hogyan kezdj el posztokat írni, vagy hogyan indíts Facebook-hirdetést. Minden hozzám fordulót holisztikusan látok, ami azt jelenti, hogy az adott problémát egy külső szemlélő szemével kívülről nézem, és ennek köszönhetően olyan megoldásokat tudok mondani, olyan példákkal tudok élni, amikben te is azonnal meglátod a megvalósítás útját.

Őszintén bevallom, hogy én is kijártam az utat, megtanultam, megtapasztaltam, hogy miként és hogyan lehet úgy csinálni az online marketinget, hogy az ne frusztráljon, sőt, élvezzem. Sok tanfolyamot végeztem, sok könyvet elolvastam, de mégis azt kell mondjam, hogy minden lassan, gyakorolva, és megérzéssel fog kialakulni. Sokszor éreztem én is azt, hogy elolvastam 40 könyvet, de mégsem tudom, hogy hol kezdjem.

Online marketinges megvalósító vagyok, de szívesebben mondom magam támogatónak, hiszen segítek neked megtalálni az online marketingnek azt a területét, azt az irányát, amiben te valóban jól érzed magad, amivel valóban jönnek hozzád a megrendelések, és a válalkozásod, üzleted, terméked, szolgáltatásod hozni fogja neked a várt bevételeket.

Mivel édesanya vagyok, és minden nap főzök, így az online marketinget is a főzéshez tudom hasonlítani:

Az online marketing olyan, mint a főzés: először úgy kezded, hogy pontosan követed a receptben leírtakat, majd ahogy egyre többet főzöl, egyre jobban megy, egyre jobban élvezed. És amikor már a szíved is bele tudod rakni, na... akkor élvezed, és akkor lesz igazán finom az, amit főzöl.

Az online marketing is pontosan ilyen: gyakorlással Te is el tudod sajátítani.

Ha szeretnél segítséget magad mellé, szeretnéd, ha valaki fogná a kezed, és hétről hétre a Te tempódban haladunk az online marketingedben, akkor nézd meg MENTOR PROGRAMOM a részletekért. ÉRDEKEL!